If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето обещаното от мен и сложете + 25% която ми е отстъпка.
Тука пише 685 лв, с което съм напълно съгласен като цена. (И тва е нормална цена за всички части, без отстъпка)
Но ти беше споменал 850 лв, което вече си е много според мен, за сменените неща.
Ако ти бяха сложили и наистина 25% отстъпка на частите, щеше да ти струва 580 лв
Масло 5W40 - то е за дизел. Филтър за купе - ако е с активен въглен ми се струва ментак за тая цена. Антифриз 3 литра, а по принцип се слага 4, особено за Русе където става доста студено, а и от хубавия червения ли е? Виждам сменени 3 ролки, а те са общо 4. Има и други нещица, но определено тези цени не са с отстъпка и не са от най-качествените неоригинални
Труда е много забавен. Смяна ангренаж цена, отделно смяна водна помпа, и върха смяна антифриз Ако им беше казал да не смянят антифриза как щяха да сменят водната помпа без да го точат. Тука в Шопско средно смяна ангренаж е около 100лв. и 10-15лв.е да ти сменят маслото барабар с филтрите.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Труда е много забавен. Смяна ангренаж цена, отделно смяна водна помпа, и върха смяна антифриз Ако им беше казал да не смянят антифриза как щяха да сменят водната помпа без да го точат. Тука в Шопско средно смяна ангренаж е около 100лв. и 10-15лв.е да ти сменят маслото барабар с филтрите.
Тука, до мен, един иска 30лв. за дизеляка ми, че трябвало да сваля кора и предпазителя на филтъра. А то става и без тия сваляне на кора, а предпазителя се сваля лесно и отгоре, както и филтъра
Само да не попаднеш в сервиз,където се чудят:
1.Да си купим ли пети за 60 лв?
2.Или да вземем назаем от колега?
3.Дали пък да не бележим с маркер?
4.По добре да го пратим другаде...
5.Това не сме го правили,ама винаги има първи път.
6.Тоя не можа ли да си купи няква друга кола?
Comment